Patrick van Aanholt is 19-voudig Oranje-international.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick van Aanholt is 19-voudig Oranje-international. © Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV fietst Van Aanholt binnen op huurbasis en spreekt met Galatasaray koopoptie af

PSV huurt Patrick van Aanholt tot het eind van dit seizoen van het Turkse Galatasaray. De 32-jarige oud-jeugdspeler arriveert aan het einde van de ochtend in Eindhoven en wordt daarna medisch gekeurd. PSV en Galatasaray bereikten maandag een akkoord over zijn huurdeal, waarin ook een optie tot koop zit.

  1. PSV is na een ultieme pot klits-klets-klander-voetbal officieus kampioen: dit waren de uitblinkers
    PREMIUM

    PSV is na een ultieme pot klits-klets-klan­der-voet­bal officieus kampioen: dit waren de uitblin­kers

    PSV is donderdagavond in Heerenveen officieus kampioen geworden, na een wedstrijd waarin de ploeg van Peter Bosz de Friese defensie helemaal aan barrels knalde. Het werd 0-8, een ongekende uitslag. PSV schoot werkelijk uit de startblokken en na twaalf minuten leidde de formatie van Bosz al met 3-0, tijdens een galavoorstelling die meteen deed denken aan de wedstrijd bij en tegen AZ van eerder dit seizoen.
    Eindhoven
  2. Peter Bosz wordt gejonast in Heerenveen en heeft niets aan te merken op PSV: ‘Dit vond ik zo goed’
    PREMIUM

    Peter Bosz wordt gejonast in Heerenveen en heeft niets aan te merken op PSV: ‘Dit vond ik zo goed’

    Wat een avond was het voor PSV, donderdag in Heerenveen. De ploeg van Peter Bosz won met 8-0 in Heerenveen en heeft de landstitel op een molecuul na binnen. Er is nog één punt nodig om alles officieel te maken, maar dat is een formaliteit. PSV wordt gewoon landskampioen, want Feyenoord gaat de huidige kloof niet meer goedmaken. Die bedraagt negen punten en dertig goals. Bosz zelf was laaiend enthousiast, donderdagavond.
    Eindhoven
  3. PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen
    PREMIUM

    PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen

    PSV bereidt zich de komende dagen voor op het competitieslot, waarin de landstitel moet worden veiliggesteld. In theorie kan de club donderdag al kampioen worden, maar dan is PSV wel afhankelijk van Feyenoord en mag de Eindhovense club in Heerenveen niet verliezen. Net als de andere topclubs vecht ook PSV dit seizoen tegen een kleinere of grotere blessurelijst, waarop de naam van Sergiño Dest dit weekend als nieuwe naam verscheen.
    Eindhoven