'PSV kijkt voor linksback rond in Eredivisie: club en speler weten van niets'

'PSV kijkt voor linksback rond in Eredivisie: club en speler weten van niets'

23-01-2018 22:01
69

NAC Breda weet niets van de vermeende interesse van PSV in José Angel Tasende, beter bekend als Angelino. De linksback van NAC wordt in verband gebracht met de koploper van de Eredivisie.

BN DeStem meldt dat zowel Angelino als NAC niets weet van eventuele belangstelling van PSV. Als de Eindhovenaren zaken willen doen, dan is NAC niet de onderhandelingspartner. Angelino wordt voor het huidige seizoen namelijk gehuurd van Manchester City. Mocht technisch manager Marcel Brands Angelino willen hebben, dan moet hij zich melden bij de technische afdeling van de Premier League-koploper.

Wedden

Meer odds

Het is allang geen geheim meer dat PSV op zoek is naar een linksback. Afgelopen zomer deed de club ook al pogingen om een vleugelverdediger naar Eindhoven te halen, maar die mislukten. Deze transferperiode waagt Brands naar verluidt opnieuw een poging. In de wandelgangen werden onder meer de namen van Alexander Büttner (Vitesse), Jaïro Riedewald en Patrick van Aanholt (beiden Crystal Palace) genoemd.

Brands gaf recentelijk aan dat Riedewald en Van Aanholt niet haalbaar zijn omdat ze in Engeland spelen. In Büttner heeft hij simpelweg geen interesse. Momenteel is Joshua Brenet de linksback van PSV. Ook Kenneth Paal kan daar spelen.