Home Nieuws Jurgen Locadia blikt terug op transfer naar Premier League

Jurgen Locadia blikt terug op transfer naar Premier League

36
0

Jürgen Locadia heeft een enerverend weekend achter de rug. De aanvaller hoopt over enkele weken weer fit te zijn van zijn. De spits die vorige week voor zo’n 17 miljoen euro de overstap maakte naar Brighton & Hove Albion herstelt voorspoedig van zijn hamstringblessure.

“Ik ben heel ver in mijn revalidatie en hoop over een paar weken al te kunnen spelen”, zegt Locadia maandag in De Telegraaf. Zaterdag werd Locadia aan het publiek voorgesteld in Brighton en zag zijn nieuwe ploeggenoten vervolgens met liefst 0-4 verliezen van Chelsea.

“Na de wedstrijd heb ik gesproken met de directie en trainer Chris Hughton”, vertelt de 24-jarige aanvaller. “Ze weten dat ik op meerdere posities uit de voeten kan, maar ik denk dat ik me vooral kan richten op de positie van tweede spits. Dat ligt mij wel. Ik denk dat ik met mijn acties, schoten en voetballende vermogen iets toe kan voegen aan dit team.”

“De mensen zijn zo aardig”, vertelt Locadia. “Het hele land ademt voetbal. Alles is anders dan wat ik gewend ben, het voelt gewoon goed. Het trainingscomplex staat er pas vier jaar, de faciliteiten zijn geweldig. Ik had het ook prima gevonden om het seizoen af te maken bij PSV, want we waren goed bezig. En ik zelf ook. Maar de Premier League, kom op! Ik heb er echt heel veel zin in. Ik denk dat de Premier League bij mij als speler past. Ik kijk hier mijn ogen uit.”

 

 


Vorig artikelGuardado geniet van Messi, Marcelo dankt Memphis
Volgend artikel‘PSV moet Erik Pieters huren’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in