Gisteren gemist: PSV wint in blessuretijd, Memphis scoort

22 januari 2018, 12:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 21 januari.

Real maakt met zevenklapper einde aan slechte reeks

Na een paar mindere wedstrijden heeft Real Madrid zondag tegen Deportivo La Coruna weer eens een klinkende overwinning geboekt. In eigen huis won de ploeg van Zinedine Zidane met 7-1. Daardoor loopt de nummer vier van de Primera División in op Valencia en Atlético Madrid.

Jørgensen erkent schuld bij rode kaart en kijkt uit naar Van Persie

Nicolai Jørgensen speelde tijdens De Klassieker niet de hoofdrol die hij graag zou willen. Na een klein uur werd hij met zijn tweede gele en dus rode kaart van het veld gestuurd door scheidsrechter Björn Kuipers, na hard inkomen op Joël Veltman. Al speelde de Ajax-verdediger ook wel een klein beetje toneel: "Hij rolde alsof hij zijn enkel brak", vond de Deen.

Honderdste goal De Jong helpt PSV in extremis aan zege

Koploper PSV heeft in de absolute slotseconde drie punten over gehouden aan het duel met Heracles Almelo: 1-2. In de slotminuut van de eerste helft kwamen de Eindhovenaren dankzij Steven Bergwijn op voorsprong. Na ruim een uur spelen beging Santiago Arias een overtreding op Brahim Darri, waarna Jeff Hardeveld de toegekende penalty benutte. In de allerlaatste aanval van het duel maakte Luuk de Jong zijn honderdste doelpunt in de Eredivisie en bepaalde de eindstand daarmee: 1-2.

De Ligt prijst debutant Tagliafico: "Beter kun je niet beginnen"

Matthijs de Ligt was logischerwijs zeer tevreden met het resultaat dat Ajax behaalde in De Klassieker tegen Feyenoord (2-0), maar zag ook nog meer goede dingen bij de ploeg van Erik ten Hag. Zo zag hij linksback Nicolás Tagliafico goed debuteren. "Dit is een voorbode van wat hij in de toekomst nog gaat brengen", aldus de centrale verdediger.

Memphis bezorgt Lyon diep in blessuretijd zege op PSG

Memphis Depay was zondagavond de matchwinnaar voor Olympique Lyon in de topwedstrijd tegen koploper Paris Saint-Germain. De Nederlander kwam als invaller binnen de lijnen en zorgde in blessuretijd voor de bevrijdende 2-1 voor de thuisploeg.

Belangrijke uitslagen:

Southampton - Tottenham Hotspur 1-1

Lazio - Chievo 5-1

Atalanta - Napoli 0-1

Inter - AS Roma 1-1

Real Madrid - Deportivo La Coruna 7-1

Real Betis - FC Barcelona 0-5

Bayern München - Werder Bremen 4-2

Lyon - PSG 2-1

Sparta - Excelsior 2-3

Ajax - Feyenoord 2-0

Willem II - FC Groningen 1-1

Heracles - PSV 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen