Gudmundsson: "Bij Jong PSV zie me niet snel meer terug"

22 januari 2018, 10:38   Bijgewerkt: 22 januari 2018, 10:43

Albert Gudmundsson rammelt steeds meer aan de poort bij PSV. Als invaller gaf hij zondag tegen Heracles Almelo (1-2) zijn visitekaartje af door de assist op matchwinner Luuk de Jong te verzorgen. "Die voorzet was goed hoor, maar de afronding van Luuk was nog beter. Het was een knappe goal."

Het was voor de twintigjarige Ijslander zijn vijfde invalbeurt voor de Eindhovenaren. "Ik voel me steeds meer onderdeel van het eerste team en moet mezelf blijven verbeteren. Dan komen die minuten vanzelf", zegt Gudmundsson in het Eindhovens Dagblad. Phillip Cocu hevelde de rechtsbuiten onlangs naar de A-selectie nadat hij bij Jong PSV een goede indruk had achtergelaten. "Daar zie je me niet snel meer terug. Ik laat me liever met dit soort invalbeurten zien."

Tijdens de winterstop was Gudmundsson op pad met de nationale ploeg van Ijsland, terwijl PSV op trainingskamp was in de Verenigde Staten. "Ik mocht zelf kiezen. Mijn positie in het team zou niet veranderen, beloofde de trainer. Daar ben ik hem dankbaar voor, niet iedere coach zou een speler die vrijheid geven. Zeker omdat het geen officiële trip was met IJsland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen