'Het leek wel alsof hij er helemaal niet stond, hij gaat PSV punten kosten'

'Het leek wel alsof hij er helemaal niet stond, hij gaat PSV punten kosten'

22-01-2018 11:43
92

Willy en René van de Kerkhof zien het liefst zo snel mogelijk een linksback naar PSV komen. Volgens de PSV-iconen is Joshua Brenet niet goed genoeg en gaat hij de club in de tweede seizoenshelft punten kosten.

"Ik maak me de meeste zorgen over de positie links achterin", zegt Willy tegen Omroep Brabant. "Het leek wel alsof Joshua Brenet er gisteren helemaal niet stond. Dat gaat ons punten kosten. Als je zag hoe matig er verdedigd wordt. Ik hoop dat we op die linksbackpositie iemand van niveau kunnen krijgen, want zo'n speler ontbreekt daar op dit moment."

Wedden

Meer odds

René sluit zich daarbij aan en stelt een speler voor. "Erik Pieters. Ik weet dat hij goed presteert bij Stoke City. Het zou mooi zijn wanneer we kunnen huren, maar dat zal heel moeilijk worden. Er zal toch wel iets moeten gebeuren, maar dat zal PSV ook wel weten, want achterin is het allemaal zeer matig."

PSV won zondag voor de derde keer dit seizoen door een goal in de blessuretijd. Nummer twee Ajax ging lang als 'Lucky Ajax' door het leven, maar ook PSV lijkt daarvoor in aanmerking te komen. "Daar begint het inderdaad op te lijken, maar 'Lucky PSV'? Waarom niet?!", zegt René.