Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudmundsson: 'Ik moet het nu bij het eerste laten zien'

22 januari 2018 09:09

Albert Gudmundsson was gisteren erg belangrijk voor PSV. De international van IJsland viel in de 83e minuut in voor Steven Bergwijn en was diep in blessuretijd degene die de assist op Luuk de Jong gaf, waardoor PSV alsnog met de overwinning aan de haal ging. In gesprek met het Eindhovens Dagblad wil de jonge aanvaller niets weten over een heldenrol. "De assist was goed, de afronding van Luuk was nog beter," aldus Gudmundsson.

Gudmundsson werd vlak voor de winterstop definitief overgeheveld naar de A-selectie door Phillip Cocu. De IJslander zat al het hele seizoen op de bank bij PSV, maar maakte vooralsnog zijn minuten in de Jupiler League met Jong PSV. Met veel succes, want in de 23 wedstrijden die Gudmundsson voor Jong PSV speelde in 2017 wist hij 18 doelpunten te maken en gaf bovendien nog 6 assists. De aanvaller is echter toe aan een stap omhoog. "Daar zie je me niet snel meer terug, denk ik. Ik moet het nu bij het eerste laten zien en mezelf blijven verbeteren," aldus Gudmundsson.




Discussieer mee op de forums


Tags

gudmundsson jong afronding albert bergwijn cocu heldenrol ijsland ijslander jupiler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage