Home Nieuws Matige Pereiro in de belangstelling van Boca Juniors

Matige Pereiro in de belangstelling van Boca Juniors

58
0

Gastón Pereiro staat in de belangstelling van Boca Juniors, meldt AS. 

De fletse Uruguayaan viel zondag dramatisch slecht in en leed louter balverlies. De nog altijd jonge Uruguayaan heeft duidelijk een motivatieprobleem en is bij tijd en wijle niet vooruit te branden. De geringe beleving en inzet zijn soms pijnlijk te moeten aanschouwen. Ook de late winnende goal van Luuk de Jong leek hem nauwelijks te deren getuige de passiviteit die hij toonde naast de blijdschap van zijn collega’s.

Toch richt Boca Juniors de pijlen op de stylist van PSV, die in essentie nog steeds geweldig kan voetballen. Dat meldt de Argentijnse tak van AS. Pereiro zou een nieuwe topaankoop van de Argentijnse club moeten worden.

AS schrijft dat de Argentijnse club gecharmeerd is van de Uruguyaan, die bij PSV al sinds 2015 actief is. Boca Juniors strijdt in 2018 nog voor de landstitel, de Copa Libertadores, de Argentijnse Super Cup en de Argentina Cup en wil extra kwaliteiten binnenhalen om de sportieve ambities waar te maken.

Het is vooralsnog niet bekend of PSV bereid is mee te werken en wat de vraagprijs voor de soms zeer passieve Uruguayaan is. De Pereiro van de laatste maanden én van de wedstrijd tegen Heracles brengt PSV weinig tot niets.


Vorig artikelInvaller Memphis Depay schiet Lyon in blessuretijd langs PSG
Volgend artikelAlbert Gudmundsson: ‘Jong PSV, daar zie je me niet snel meer terug’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in