Home Nieuws Daniel Schwaab: ‘We geven nooit op’

Daniel Schwaab: ‘We geven nooit op’

53
0

Na afloop van de overwinning van PSV in Almelo sprak Daniel Schwaab onomwonden uit dat opgeven geen optie is voor het huidige PSV.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt de Duitser over de overwinning: “We hebben de nodige kansen gehad om het eerder af te maken en dat lieten we na”, zei Schwaab erover. “Toch is het belangrijk om er dan in te blijven geloven. We hebben in de laatste minuten nog zeker vier, vijf keer de mogelijkheid gehad om het over de streep te trekken en met veel risico gespeeld. Dat had ons ook nog op kunnen breken, maar we wilden per se winnen en hebben dat ook uitgestraald. Het is mooi dat we alsnog de beloning hebben gekregen.”

Schwaab is zeer te spreken over de teamgeest bij PSV en is tussen de individualisten samen met bijvoorbeeld Luuk de Jong een van de mannen die de ploeg bij elkaar houdt, schrijft het ED in de nabeschouwing over de winst in Twente. “Het verschil tussen winnen en verliezen is klein, maar zijn er tot in de laatste seconde in blijven geloven. Die kansen gaven we weg, omdat we ook de nodige risico’s hebben genomen. Wij hebben iets aan overwinningen, dat brengt ons verder en het is mooi dat iedereen daarvan doordrongen is.”


Vorig artikelBeslissing om Luuk de Jong niet te verkopen pakt vooralsnog prima uit
Volgend artikelInvaller Memphis Depay schiet Lyon in blessuretijd langs PSG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in