Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: 'heerlijk om duel zo te beslissen'

21 januari 2018 18:52

Bij afwezigheid van Marco van Ginkel was Luuk de Jong weer de aanvoerder van PSV. De spits kon na treffer in de 'dying seconds' met een glimlach Fox Sports te woord staan. "Het is heerlijk om het zo op het laatste moment te beslissen."

"We waren sterker. Dan krijg je een penalty tegen waaruit de 1-1 valt en dan moet je echt aan de back. We hebben er met zijn allen voor geknokt en gelukkig valt hij dan nog in de allerlaatste minuut. De penalty? Ik zag het niet goed. Volgens mij haakten de benen elkaar en dan kun je hem geven. Dat had bij Lozano volgens mij ook gekund, alleen liep hij wel door. We waren vandaag af en toe wel slordig aan de bal, maar we hebben wel heel veel kansen gecreëerd. We moeten er alleen wel voor gaan zorgen dat we hem eerder maken."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong dying fox geknokt ginkel glimlach haakten lozano seconds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje