Matchwinner Luuk de Jong.
Volledig scherm
Matchwinner Luuk de Jong. © Pro Shots

PSV flikt het weer in de laatste seconde

NabeschouwingAan kansen bij PSV geen gebrek, maar aan goals heel lang wel. De ploeg van Phillip Cocu was zondagmiddag tegen Heracles in Almelo lang de betere partij, maar incasseerde in de tweede helft een dreun. PSV leek op weg naar puntenverlies, maar flikte opnieuw iets bijzonders in de laatste seconde. Via de honderdste goal van Luuk de Jong werd het 1-2 tegen de dapper strijdende Heraclieden.

1. Arne Slot over tweemaal onderbroken bekerfinale: ‘Compleet waardeloos’
    Met video

Arne Slot over tweemaal onderbro­ken bekerfina­le: ‘Compleet waardeloos’

De finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en NEC is zondagavond twee keer tijdelijk onderbroken geweest. Na een kwartier lag de wedstrijd al een paar minuten stil, maar tien minuten na rust ging het weer mis in de Kuip. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük riep beide teams na 55 minuten spelen naar de kant, nadat er opnieuw vuurwerk was afgestoken door Feyenoord-supporters en er achter het doel in de gracht een brand ontstond.