Blik op Klassieker: topweekend PSV levert veel op

Blik op Klassieker: topweekend PSV levert veel op

21-01-2018 09:00

Als voor PSV zondagmiddag om 16.45 uur het eerste fluitsignaal klinkt op bezoek bij Heracles Almelo, weet het al wat Ajax heeft gedaan in de Klassieker. Een zege van de Eindhovenaren en puntenverlies van de rivaal levert veel op bij de bookmaker.

Speel mee: Ajax wint niet en Van Ginkel bezorgt PSV zege voor 6,95 keer je inzet!

Koploper PSV staat vijf punten voor op de Amsterdammers, maar dat zouden er na dit weekend wel eens meer kunnen zijn. De ploeg van coach Phillip Cocu lijkt weinig te duchten te hebben van Heracles, aangezien in zeventien bezoeken aan Almelo pas één keer werd verloren. Liefst 22 van de laatste 26 onderlinge duels leverden een overwinning op.

Met Marco van Ginkel en Hirving Lozano heeft PSV bovendien de nummers één en drie van de topscorerslijst in huis. Zij staan tegenover de op twee na meest gepasseerde defensie van de Eredivisie. Mocht Van Ginkel (vier goals in zijn laatste vier optredens) scoren tegen Heracles, dan krijg je liefst 3,05 keer je inzet. Een goal van topscorer Lozano is goed voor 2,35 je inzet.

Dat levert in combinatie met een gelijkspel of een zege van Feyenoord (2,28 keer je inzet) een héérlijke odd op. Zelfs als je kiest voor een zege van PSV, krijg je nog een fraaie 3,08 keer je inzet terug. Die kans lijkt te mooi om te laten liggen.

Matchfacts

  • PSV won 22 van de laatste 26 wedstrijden tegen Heracles
  • PSV is ongeslagen in 16 van de 17 Eredivisie-duels in Almelo
  • PSV is de op één na productiefste ploeg van de Eredivisie (49 goals)
  • Heracles heeft de op 2 na meest gepasseerde defensie (37 tegengoals)
  • Heracles verloor 3 van zijn laatste 5 Eredivisie-duels en won er 1

Speel mee: Ajax wint niet en Van Ginkel bezorgt PSV zege voor 6,95 keer je inzet!