Zinchenko breekt door bij Man City: "Hij was buitengewoon"

20 januari 2018, 21:27

Bij PSV was de rol van Oleksandr Zinchenko vorig seizoen al snel uitgespeeld, waardoor verwacht werd dat Manchester City geen toekomst zou zien in de speler uit Oekraïne. Niets is echter minder waar: Pep Guardiola doet steeds vaker een beroep op het talent en zaterdag speelde hij negentig minuten tegen Newcastle United (3-1). Guardiola is lovend over zijn pupil.

Steeds vaker mag Zinchenko opdraven bij de koploper van de Premier League. Het duel met Newcastle was zijn zesde wedstrijd van dit seizoen. Guardiola was lovend over de 21-jarige speler, die bij City als linksback opereert. "Vandaag was hij in de eerste helft buitengewoon", looft Guardiola Zinchenko na de winst op Newcastle. "Hij is getalenteerd en agressief in de duels. We houden van hem omdat hij altijd vrolijk is. Hij krijgt nu de kans door de blessures van Benjamin Mendy en Fabian Delph."

Met Zinchenko revancheerde Manchester City zich vanavond voor het verlies van vorige week bij Liverpool. Guardiola tilt echter niet te zwaar aan het verlies op Anfield. "Als je verliest bij Liverpool, moet je Jürgen Klopp een hand geven en doorgaan. Vandaag hebben we gevochten en geprobeerd om goed te spelen. Ik ben zeer tevreden met de reactie van mijn team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen