Locadia verschijnt voor Engelse camera: 'Geobsedeerd door voetbal, ik keek alles'

Locadia verschijnt voor Engelse camera: 'Geobsedeerd door voetbal, ik keek alles'

20-01-2018 20:44
27

Jürgen Locadia werd zaterdag gepresenteerd aan de fans van Brighton & Hove Albion en mocht meteen voor de camera verschijnen. De 24-jarige aanvaller stelt dat een droom is uitgekomen.

"Ik voel me geweldig na deze transfer. Het is als een droom", liet Locadia weten aan Sky Sports. "Ik ben blij dat ik in de Premier League ben. Ik ben geobsedeerd door voetbal en keek zodoende elke wedstrijd in de Premier League thuis. Het is gek om hier nu te zijn en er zelf deel van uit te maken."

Wat denkt hij toe te voegen aan Brighton? "Ik denk kracht, doelgerichtheid, goals, assists en heel veel energie. Ik ben een speler met een actie en kan zowel met links als rechts schieten, dus ik denk dat ik genoeg wapens heb om mee te scoren", aldus Locadia, die van Davy Pröpper van informatie werd voorzien. "Het was een fijne overgang voor hem dus zei hij dat ik hem moest komen vergezellen."

Met de overgang van de ex-PSV'er is zo'n zestien miljoen euro gemoeid, een record voor Brighton. "Ik denk zelf niet aan de prijs. Dat is iets tussen de clubs", besluit hij.