Locadia ziet nieuwe club kansloos verliezen: dubbelslag Hazard, Pröpper mist

Locadia ziet nieuwe club kansloos verliezen: dubbelslag Hazard, Pröpper mist

20-01-2018 15:25
16

Brighton & Hove Albion, sinds vrijdag de nieuwe club van Jürgen Locadia, heeft een grote thuisnederlaag geleden tegen Chelsea. Het werd zaterdagmiddag 0-4. Eden Hazard maakte twee treffers. Bij Brighton ston Davy Pröpper negentig minuten op het veld. Voor Chelsea betekende het pas de eerste competitiezege van 2018. 

Voor aanvang van de wedstrijd in het American Express Stadium werd Locadia op het veld gepresenteerd aan de fans van zijn nieuwe club. The Seagulls legden deze week zestien miljoen euro op tafel voor de PSV-spits. De supporters zaten amper op hun stoel of het stond al 2-0 voor Chelsea, dat de laatste weken juist zo'n moeite had met scoren. Na drie minuten schoot Hazard hard raak en enkele minuten later was het Willian die een fenomenale aanval afrondde. Aan de goal van de Braziliaan, die aan de aandacht van Pröpper was ontsnapt, gingen twee hakjes vooraf. 

Wedden

Meer odds

Kort na de pauze had Brighton dé kans om terug in de wedstrijd te komen. Pröpper kopte echter hard op de paal. De Oranje-middenvelder staat daardoor na 24 duels in de Premier League nog altijd op nul treffers.

In de slotfase liep Chelsea uit na een grote zege. Op aangeven van Willian maakte Hazard er in de 77e 0-3 van. De goal was wederom van grote schoonheid. Victor Moses zorgde in de 89e minuut voor het slotakkoord. The Blues hebben nu 50 punten en staan daarmee op gelijke hoogte met nummer twee Manchester United. Brighton blijft op de zestiende plek staan.