Transparent
Inloggen
Sluiten

Eloy Room: 'Ik wacht zo lang het moet'

20 januari 2018 15:02

Afgelopen zomer maakte Eloy Room de overstap van Vitesse naar PSV. De doelman wacht echter nog altijd op zijn eerste minuten in het eerste elftal van PSV. Af en toe speelt de international van Curaçao mee met Jong PSV in de Jupiler League, wat voor Room wel even wennen is nadat hij met Vitesse al meer dan 150 wedstrijden in de Eredivisie gespeeld heeft. "Het is wel een omschakeling en zeker anders. Maar tegelijkertijd vind ik het leuk om de jonge spelers te helpen en belangrijk te zijn," aldus de doelman in gesprek met Omroep Gelderland.

Room verloor bij Vitesse afgelopen zomer de concurrentie in het doel van Remko Pasveer, die juist overkwam van PSV. De keeper maakte daarom de tegenovergestelde stap door naar Eindhoven te vertrekken. "Mijn doel blijft in het eerste spelen. Hoe lang ik dit nog volhoud? Zo lang het moet. Ik kan hier mijn minuten blijven maken, ritme houden," zegt Room. "Als de kans komt, moet ik hem pakken en pak ik hem ook. Tot nu toe is Zoet er nog en je moet eerlijk zijn, hij doet het gewoon goed."




Tags

eloy vitesse curacao eredivisie gelderland jong jupiler omschakeling pasveer remko tegenovergestelde volhoud zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje