DOETINCHEM, De Vijverberg, 19-01-2018, Voetbal, Jupiler League, Seizoen 2017 / 2018. De Graafschap - Jong PSV. Vreugde bij Jong PSV speler Cody Gakpo na afloop. Einstand 2-3.
Volledig scherm
DOETINCHEM, De Vijverberg, 19-01-2018, Voetbal, Jupiler League, Seizoen 2017 / 2018. De Graafschap - Jong PSV. Vreugde bij Jong PSV speler Cody Gakpo na afloop. Einstand 2-3. © Lars Smook

Droomdebuut Gakpo in Jong PSV-basis: 'Bij PSV 1 leer je bewust of onbewust heel veel'

Heel Jong PSV straalde vrijdagavond na een 2-3 zege in Doetinchem. De beloften rechtten na een snelle achterstand de rug en kwamen dankzij Eindhovenaar Cody Gakpo uit geslagen positie terug. 

0 reacties

  1. PSV is na een ultieme pot klits-klets-klander-voetbal officieus kampioen: dit waren de uitblinkers
    PREMIUM

    PSV is na een ultieme pot klits-klets-klan­der-voet­bal officieus kampioen: dit waren de uitblin­kers

    PSV is donderdagavond in Heerenveen officieus kampioen geworden, na een wedstrijd waarin de ploeg van Peter Bosz de Friese defensie helemaal aan barrels knalde. Het werd 0-8, een ongekende uitslag. PSV schoot werkelijk uit de startblokken en na twaalf minuten leidde de formatie van Bosz al met 3-0, tijdens een galavoorstelling die meteen deed denken aan de wedstrijd bij en tegen AZ van eerder dit seizoen.
    Eindhoven
  2. Voor Luuk de Jong zou deze bokaal met de naam van ‘mister PSV’ een oeuvreprijs zijn
    PREMIUM
    met video

    Voor Luuk de Jong zou deze bokaal met de naam van ‘mister PSV’ een oeuvre­prijs zijn

    Luuk de Jong is bezig aan zijn allerbeste seizoen ooit. En dat op zijn 33ste. De spits van PSV prikte zaterdag tegen Vitesse weer twee goals binnen en leverde ook nog een assist. Inmiddels staat hij al op 26 treffers in de eredivisie en 12 assists. In andere competities was hij dit voetbaljaar ook nog eens goed voor 9 goals en 3 assists. Daarmee is hij dit seizoen al bij 50 doelpunten direct betrokken. Hij kan nóg een belangrijke mijlpaal halen.
    Eindhoven