Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: transfer Locadia naar Brighton afgerond

19 januari 2018 21:31

De transfer van Jurgen Locadia van PSV naar Brighton is definitief rondgekomen. Brighton en PSV bevestigden zojuist de transfer officieel. De clubs maakten de transfervoorwaarden niet bekend. Naar verluidt is er 17 miljoen euro gemoeid met de transfer, nog afgezien van mogelijke bonussen.

Locadia tekende een contract tot 2022 bij de Premier League club en wordt daarmee weer ploeggenoot van Davy Propper. "We zijn heel blij dat we Jurgen hebben kunnen aantrekken," zo reageert de technisch manager van Brighton op de officiële website. "We volgen hem al geruime tijd en het is geen geheim dat we zo'n soort spits zochten. Hij is sterk, krachtig en snel met een oog voor het doel. Met hem hebben we meer opties in de aanval. Hij heeft een uitstekend trackrecord bij PSV en we hopen dat hij dat bij ons kan voortzetten."






Tags

brighton locadia afgezien bevestigden rondgekomen trackrecord transfervoorwaarden voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje