Maher debuteert voor Twente, El Hamdaoui moet wachten

19 januari 2018, 15:54

Adam Maher gaat bij de hervatting van de Eredivisie direct debuteren voor FC Twente. Hij rondde deze week zijn overgang van PSV naar Enschede af en start zaterdag op bezoek bij Roda JC gelijk in de basis. Mounir El Hamdaoui is nog niet speelgerechtigd.

"Adam is een creatieve speler, die altijd onverstoorbaar de bal wil hebben. Een speler ook die het vermogen heeft iemand voor de keeper te zetten", zegt Gertjan Verbeek op de website van de Tukkers. "Toch mogen we niet nu al te hoge verwachtingen hebben van hem. Hij heeft één tactische training meegedaan en dan kun je niet verwachten dat onze spelpatronen en vaste afspraken zijn ingedaald."

Ook El Hamdaoui tekende deze week een contract bij Twente. De spits beschikt nog niet over de juiste papieren om zaterdag te kunnen spelen. "Mounir is een speler die een wedstrijd kan beslissen. Daar heeft hij weinig vierkante meter voor nodig. Hij kan van een halve een hele kans maken."

Danny Holla ontbreekt ook door knieproblemen. Stefan Thesker is met zijn enkelblessure een vraagteken. Luciano Slagveer staat weer op het veld. "Hij mag met zijn schouder nog niet in echte contactsituaties komen. Dat betekent bijvoorbeeld dat hij de partijvorm nog niet meedoet."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen