Transparent
Inloggen
Sluiten

'Van der Moot in gesprek met Cambuur over transfer komende zomer'

19 januari 2018 10:47

Volgens het Eindhovens Dagblad vindt er binnenkort een gesprek plaats tussen Dani van der Moot en Cambuur Leeuwarden. Dit heeft de zaakwaarnemer van de spits van Jong PSV aan de krant laten weten. Van der Moot was bij de club uit Leeuwarden al aangesloten voor een stageperiode en deze is van beide kanten uitstekend bevallen. De aanvaller zal deze winter vermoedelijk nog niet vertrekken. Komende zomer loopt het contract van Van der Moot af, zodat hij transfervrij kan overstappen naar een andere club.

Van der Moot maakte in 2012 de overstap van de jeugdopleiding van AZ naar PSV. De aanvaller kon ook naar Ajax en Feyenoord, maar koos voor een overstap naar Eindhoven. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor FC Utrecht, waarvoor hij in het belofteteam zijn minuten in de Jupiler League maakte.




Tags

moot cambuur belofteteam feyenoord jong jupiler stageperiode utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage