Home Nieuws Bergwijn moet vertrek Locadia opvangen

Bergwijn moet vertrek Locadia opvangen

62
0

Steven Bergwijn heeft van PSV te horen gekregen dat hij niet mag vertrekken uit Eindhoven. Althans, wat dit transferwindow aangaat. 

De nog altijd maar twintigjarige vleugelaanvaller wordt al langere tijd aandachtig gevolgd door het Italiaanse Torino, maar een winterse transfer is geen optie voor PSV.

De clubleiding van PSV heeft dit meegedeeld aan het management van Bergwijn, meldt het Eindhovens Dagblad vrijdagochtend. Het heeft er dus alle schijn van dat Bergwijn het gemis van Locadia moet opvangen. De concurrentie zal eveneens afkomstig zijn uit de eigen jeugd: Albert Gudmundsson, Donyell Malen en Mauro Júnior beginnen op de deur te kloppen.

PSV is tevreden over de ontwikkeling van Bergwijn, maar vindt dat de jonge buitenspeler nog veel stappen moet zetten voordat hij naar het buitenland kan. Vooral in de afwerking dient Bergwijn zich te verbeteren. De in Amsterdam geboren vleugelaanvaller liet eerder zelf weten dat hij geen haast heeft en voorlopig nog bij PSV wil blijven. Bergwijn wist pas enkele keren zijn rendement om te zetten in doelpunten.


Vorig artikelPSV bedingt bonussen op transfersom van 16 miljoen euro
Volgend artikelPSV houdt nog slag om de arm over transfer Locadia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in