Vijf feitjes over de aanstaande transfer van Locadia naar Brighton & Hove Albion

PSV'er Jürgen Locadia maakt per direct de overstap naar Brighton & Hove Albion. De 24-jarige aanvaller verkast voor een bedrag van 16 miljoen euro exclusief bonussen naar de nummer zestien van de Premier League. Vijf feitjes over deze miljoenentransfer.

0 reacties

  1. Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg

    PSV speelt dit seizoen nog vijf duels in de eredivisie en is al dicht bij het landskampioenschap. De formatie van Peter Bosz moet zeven punten uit die resterende wedstrijden zien te halen om honderd procent zekerheid te hebben. Dat lijkt niet bepaald een onmogelijke opgave, in een programma waarin PSV nog thuis speelt tegen Vitesse, Sparta en RKC en uit nog bij sc Heerenveen en Fortuna Sittard moet aantreden.
    Eindhoven
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.