'PSV bereikt mondeling akkoord over Romero, naar Eindhoven voor medische keuring'

'PSV bereikt mondeling akkoord over Romero, naar Eindhoven voor medische keuring'

11-12-2017 20:46
86

PSV is weer een stapje dichterbij het aantrekken van Maximiliano Romero gekomen. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de Eredivisie-koploper een mondeling akkoord bereikt met Velez Sarsfield, de huidige werkgever van de achttienjarige spits.

Voordat er sprake is van een definitief akkoord, moeten er nog enkele details uitgewerkt worden en moet de aanvalsleider medisch gekeurd worden. Hoewel Romero beloofd heeft om deze week op het vliegtuig naar Nederland te stappen, wil PSV nog geen voorbarige conclusies over de deal trekken. Een paar dagen geleden leek het Argentijnse talent nog hard op weg naar VfB Stuttgart, maar die deal werd op het laatste moment nog afgeblazen.

Wedden

Meer odds

Eerder op de dag meldde het Eindhovens Dagblad al dat PSV in eerste instantie een bedrag van acht miljoen euro op tafel legt voor Romero. Deze kan echter oplopen tot tien miljoen euro. Voor de Argentijn ligt een contract tot medio 2023 klaar. Of PSV hem deze winter al wil laten aansluiten of dat het wacht tot het nieuwe seizoen, is vooralsnog onduidelijk.