PSV-supportersvereniging volgt voorbeeld Ajax: 'Voelen een verantwoordelijkheid'

PSV-supportersvereniging volgt voorbeeld Ajax: 'Voelen een verantwoordelijkheid'

11-12-2017 19:59
7

De supportersvereniging van PSV wil de door het winterse weer getroffen Eindhovense fans tegemoetkomen. Veel supporters liepen zondagmiddag vertraging op vanwege sneeuwval, waardoor ze de kraker tegen Ajax gedeeltelijk moesten missen.

Een afvaardiging van supportersvereniging De Twaalfde Man is maandag met het bestuur van PSV om de tafel gegaan. 'We zijn blij dat we samen met PSV overeenstemming hebben bereikt over een gezamenlijke compensatieregeling voor gedupeerde fans. Daarnaast voelen we een eigen verantwoordelijkheid, ondanks de extreme weersomstandigheden, vanwege het verlate vertrek vanuit Eindhoven', schrijft voorzitter Harrie Timmermans op de website van de fanclub.

'Daarom heeft het bestuur vanavond besloten, in aanvulling op de met PSV overeengekomen regeling, om ook de helft van de busreis te vergoeden van die supporters die slechts de helft van de wedstrijd hebben gezien', besluit Timmermans. Eerder op de dag berichtte de Eredivisie-koploper al dat de wedstrijdkaartjes van de meegereisde PSV-fans gedeeltelijk zijn vergoed door Ajax.