Keizer: "Het is maar net hoeveel geduld mensen hebben"

11 december 2017, 18:39

Marcel Keizer kreeg de afgelopen weken veel kritiek over zich heen door de matige resultaten van Ajax. De topper tegen PSV werd echter overtuigend met 3-0 gewonnen waardoor de commentaren daags na de wedstrijd vooral positief waren. Keizer zelf houdt zich niet bezig met de speculaties over zijn baan.

"Ik krijg daar niet heel veel van mee. Het is veel leuker als er positief over je geschreven wordt, maar ik weet waar ik mee bezig ben. Ook dit jaar", zegt Keizer tegenover Ajax TV. "We zijn dit seizoen begonnen met een enorme tegenslag. Dan zie je heus wel dat je team aan het opkrabbelen is. Ik zie ook dat we veel beter zijn gaan voetballen."

Toch beseft de trainer ook dat slechte resultaten bij een topclub als Ajax niet te lang aan kunnen houden. "Het is ook maar net hoeveel geduld sommige mensen hebben in de voetballerij. Maar dat weet je van te voren. Ik maak me er geen zorgen over. Er zijn een paar vragen over gesteld. Maar dat verwijs ik keurig door naar de directie omdat ik daar niet over ga", besloot Keizer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen