PSV én Ajax in de bres voor gedupeerde PSV-fans

Reacties

PSV en de Supportersvereniging PSV geven de PSV-supporters die de topper tegen Ajax (3-0) zondag (gedeeltelijk) moesten missen een compensatie. Ook Ajax springt in de bres voor de fans uit Eindhoven.

PSV én Ajax in de bres voor gedupeerde PSV-fans
Het uitvak in de Arena was zondag halfleeg

Honderden PSV-fans moesten ter hoogte van Breukelen zondag rechtsomkeert maken vanwege het slechte weer. De bussen met de 450 supporters zouden te laat bij de Arena arriveren, ook toen de aftrap van de wedstrijd een kwartier werd uitgesteld. Een deel van de bussen met PSV-supporters was wel op tijd voor de start van de topper en een ander deel, met eveneens honderden fans, arriveerde in de rust.

PSV heeft nu in een statement op de clubsite een compensatie aangekondigd. De supporters die de wedstrijd helemaal hebben gemist krijgen de reiskosten gecompenseerd. Degenen die nog een helft bijwoonden, krijgen de helft vergoed. Dat gebeurt door PSV en de Supportersvereniging samen.

Ajax heeft PSV tevens laten weten de kosten van de wedstrijdtickets te vergoeden voor de supporters die er niet bij waren. 'Een mooi signaal van collegialiteit en solidariteit', reageert PSV op de clubsite.

De Eredivisie dendert door: komt PSV klap te boven met wintertitel?
Van Ginkel geschrokken: 'Dit is zeker een klap'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.