'PSV legt tien miljoen euro neer voor 18-jarige spits Romero'

11 december 2017 om 10:43
nl
PSV kan hoogstwaarschijnlijk snel het Argentijnse talent Maximiliano Romero (18) verwelkomen. Naar verluidt legt de Eindhovense club tien miljoen euro neer voor zijn komst. Romero speelt voor Vélez Sarsfield, dat uitkomt in de hoogste divisie in Argentinië.
Profielfoto van Joris van Egmond
Geschreven door
Joris van Egmond

Romero zou de op één na duurste aanwinst voor PSV ooit zijn. Alleen voor Mateja Kezman legde de club meer geld neer, ongeveer veertien miljoen euro. Romero zou een contract voor ruim vijf jaar kunnen tekenen.

'PSV wint strijd van Stuttgart'
Hoewel PSV de komst van de Argentijnse spits tegen Voetbal International zondag nog ‘voorbarig’ noemde, wist Michael Reschke wel beter.

Hij is de sportief directeur van VfB Stuttgart, de Bundesligaclub, die ook een oogje had op Romero. Reschke zei tegen het Duitse boulevardblad Bild dat de Eindhovense club de strijd om de jonge spits had gewonnen.

'Meer dan dertig miljoen waard'
“Hoewel de gesprekken in een vergevorderd stadium waren, werd ons duidelijk dat ons aanbod ver onder dat van PSV lag”, zei Reschke. Volgens hem heeft PSV een goede aankoop gedaan. “Ik ben er zeker van dat Romero in twee, drie jaar meer dan dertig miljoen euro waard is.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.