Locadia: Er is niemand bij PSV die me daarop heeft aangesproken. Niemand

Locadia: "Er is niemand bij PSV die me daarop heeft aangesproken. Niemand"

18-11-2017 07:25
10

Jürgen Locadia staat binnen PSV bekend als ietwat verlegen, maar ook als iemand die nooit bang is om zijn mening te delen. Dat laatste komt hem bij de buitenwacht vaak op negatieve reacties te staan.

"Ik hoor zó vaak dat ik arrogant ben", zegt Locadia in gesprek met De Telegraaf. "Misschien komt het omdat ik op het veld agressief overkom. Of omdat ik tijdens interviews mijn eerlijke mening geef. Als ik, zoals nu, één op één met iemand praat, ben ik open. In een groep vind ik het soms juist lastig om met mensen te praten, om op ze af te stappen."

Wedden

Meer odds

Locadia kreeg veel kritiek te verduren voor zijn opmerking na de Europese uitschakeling tegen NK Osijek. De spits zei dat hij moeite had om zich net zoveel op te laden voor een duel met Osijek als voor een duel met Bayern München. "Er is niemand bij PSV die me daarop heeft aangesproken. Niemand", zegt Locadia daarover. "Mensen zijn misschien gewend dat wij als voetballers op de automatische piloot praten. Dat ik eerlijk was, konden veel mensen toen niet waarderen. Ik word er niet voorzichtiger van, hoor. Ik zal altijd mijn mening blijven geven."