'Eenoog' van PSV afgebrand door Derksen: 'Hoeft niet in een ordinair talkshowtje'

'Eenoog' van PSV afgebrand door Derksen: 'Hoeft niet in een ordinair talkshowtje'

17-11-2017 18:29
47

Johan Derksen heeft hard uitgehaald naar PSV-aanvaller Jürgen Locadia. De Voetbal Inside-analist geeft namens RTV Drenthe wekelijks zijn mening over sporters met Drentse roots en deze week was de in Emmen geboren Locadia aan de beurt.

"In het land der blinden is eenoog koning. En dat geldt zeker voor jürgen Locadia", opent Derksen zijn monoloog. "Intussen speelt hij al in het eerste van PSV en zit hij in de Oranje-selectie, maar eigenlijk is het een gewone huis-tuin-en-keuken-voetballer. In Nederland, waar de lamme tegen de blinde speelt, val je dan door een gebrek aan gewicht omhoog en speel je in de top."

Wedden

Meer odds

"De man heeft eigenlijk alleen een goede trap en verder is hij heel beperkt", vervolgt Derksen, die ook niet te spreken is over de levensstijl van Locadia. "Hij leeft in de wereld van klatergoud, dure auto's, gekke oorbellen en heel veel tatoeages. Ondanks het feit dat hij er niet zoveel van kan, wordt hij moeiteloos miljonair. Hij hoeft op latere leeftijd niet in een ordinair talkshowtje op RTL te gaan zitten."