Update: PSV bevestigt contractnieuws: Potentie om het eerste elftal te halen

Update: PSV bevestigt contractnieuws: "Potentie om het eerste elftal te halen"

17-11-2017 17:04
39

PSV is erin geslaagd om Armando Obispo langer aan de club te binden. Het toptalent gaat volgens het Eindhovens Dagblad een verbintenis tot de zomer van 2021 tekenen.

De toekomst van Obispo was de laatste maanden onduidelijk. De achttienjarige centrale verdediger had een voorstel van PSV op zak, maar had ook tal van opties in het buitenland. Obispo verkiest echter een langer verblijf in Eindhoven boven een transfer naar een grote competitie.

Obispo maakt sinds 2006 deel uit van de jeugdopleiding van PSV. Zijn debuut voor de hoofdmacht maakte hij nog niet. Obispo zat wel twee keer op de bank in het bekertoernooi, maar moet het voor de rest doen met wedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League.

Update 17.04: PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Obispo zijn contract in Eindhoven ondertekend heeft.  "Er was ontzettend veel belangstelling uit binnen- en buitenland, dus we zijn erg blij dat Armando bij ons blijft", reageert technisch manager Marcel Brands. “Dit is opnieuw een speler uit de eigen opleiding die de potentie heeft om het eerste elftal te halen."