Home Nieuws Philip Cocu rekent op stoïcijnse Jeroen Zoet

Philip Cocu rekent op stoïcijnse Jeroen Zoet

36
0

Jeroen Zoet en het Nederlands elftal zijn voorlopig nog geen perfecte combinatie. Zoet hoeft niet naar Noordwijk af te reizen om vertrouwen op te doen. Philip Cocu kent echter geen enkele twijfel over zijn doelman en rekent in Zwolle op de aanwezige kwaliteiten van Zoet.

Dat laatste gaf trainer Phillip Cocu van PSV vrijdag aan tijdens de persconferentie van PSV. “Jeroen is deze week nadat hij terugkwam meteen aan de slag gegaan met de fysiotherapeut en stond vandaag weer op het trainingsveld. We verwachten hem er zondag gewoon bij, net als de rest van de groep.”

Cocu verwacht niet dat de doelman een mentale dip heeft gekregen van de periode bij Oranje, waarin hij opnieuw niet speelde. “Ik ben daar natuurlijk niet bij, bij Oranje. Ik ken Jeroen in ieder geval als een heel professionele speler. In alle opzichten is hij stoïcijnser, sterker en bewuster geworden. Als je leiding gaat geven en echt initiatief neemt in het team, dan moet je dat gevoel ook voor jezelf echt hebben voor je het echt kan overbrengen. Jeroen maakt dit seizoen een heel overtuigende indruk en straalt dat ook uit op zijn medespelers.”


Vorig artikel‘Stam, van Nistelrooy en ik behoorden nooit tot de besten in de jeugd’
Volgend artikelPhilip Cocu: PEC Zwolle is een topploeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in