Home Nieuws Patrick Lodewijks dankbaar voor reactie PSV en Feyenoord fans

Patrick Lodewijks dankbaar voor reactie PSV en Feyenoord fans

244
0

Patrick Lodewijks heeft een paar heftige jaren achter de rug. De keeperstrainer, die werd geboren in Eindhoven en in het verleden ook onder contract stond bij PSV, verloor in 2014 zijn vrouw Yvonne na een fataal auto-ongeluk op de ringweg rond Eindhoven.

Lodewijks bewaart goede herinneringen aan de reacties van zowel de PSV als Feyenoord supporters. “De supporters van PSV en Feyenoord hebben ook zo respectvol gereageerd”, vertelt hij in gesprek met Helden. “Op een gegeven moment stonden er om tien uur ‘s avonds 150 supporters van Feyenoord bij me op de oprit om hun medeleven te betuigen. De PSV-supporters wilden naar het Parktheater komen”, legt Lodewijks uit.

“De supporters-groepen hebben met elkaar overlegd: wat er ook gebeurt, er zouden geen gekke dingen gebeuren”, vervolgt hij. “Toen wij uit het Parktheater reden, stonden de Feyenoorders en PSV-ers naast elkaar. André Ooijer heeft dat, samen met André Coensen namens de PSV-supporters en Jan de Knecht namens de Feyenoord-supporters, allemaal gecoördineerd”, aldus Lodewijks.

“We waren vrij met Everton toen vorig seizoen Feyenoord – PSV werd gespeeld”, blikt hij terug. “Ik dacht: mooier kan niet, dan kan ik zowel de supporters van Feyenoord als die van PSV bedanken. De supporters van PSV hadden op 30 augustus 2015, tijdens de eerste PSV-Feyenoord na het overlijden van Yvonne, een groot spandoek in de 68e minuut ontrold met de tekst: ‘Patje, samen staan we sterk.’ Op het spandoek stond een hart met daarin de naam Yvonne. Yvonne is geboren in 1968. Ik was zo geraakt.”


Vorig artikelPSV supporters per bus naar Amsterdam Arena
Volgend artikelGaston Pereiro wil schitteren naast Suarez en Cavani

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in