Nicolas Isimat-Mirin viert een zege van PSV, bij Vitesse, samen met Joshua Brenet.
Volledig scherm
Nicolas Isimat-Mirin viert een zege van PSV, bij Vitesse, samen met Joshua Brenet. © ANP

Isimat wil weer poetsen in plaats van plukken

In het seizoen waarin PSV tot nu toe de overwinningen in de eredivisie aan elkaar rijgt, is Nicolas Isimat-Mirin vooral in het nieuws gekomen door een paar overtredingen in het strafschopgebied en tennisballen in zijn handen. "Het kan altijd nóg beter, maar we winnen wel als team. En daar hoor ik bij."

0 reacties

  1. Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg

    PSV speelt dit seizoen nog vijf duels in de eredivisie en is al dicht bij het landskampioenschap. De formatie van Peter Bosz moet zeven punten uit die resterende wedstrijden zien te halen om honderd procent zekerheid te hebben. Dat lijkt niet bepaald een onmogelijke opgave, in een programma waarin PSV nog thuis speelt tegen Vitesse, Sparta en RKC en uit nog bij sc Heerenveen en Fortuna Sittard moet aantreden.
    Eindhoven
  2. Borussia Dortmund geïnteresseerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbedrag moet opleveren
    PREMIUM

    Borussia Dortmund geïnteres­seerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbe­drag moet opleveren

    Bij het Duitse Borussia Dortmund is Johan Bakayoko op de radar verschenen. Die club heeft ook al contact gezocht met PSV óf de agent van de speler, zo bezweren goed ingevoerde bronnen. Bakayoko staat er goed op in heel Europa, na een puik seizoen bij PSV. De verwachting is dat hij PSV komende zomer goed geld op kan leveren en PSV zet in op een fors transferbedrag. Hoeveel het moet worden?
    Eindhoven