Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: 'verkoop Lozano in winterstop in principe voor ons onbespreekbaar'

15 november 2017 23:57 - VI.nl

Analisten blijven suggereren dat Hirving Lozano in de winterstop zomaar al wel weer zou kunnen vertrekken vanwege diens spectaculaire eerste half jaar bij PSV. Er wordt dan ook al gespeculeerd over de mogelijke marktwaarde van de aanvaller. "Ik wil daar niet aan meedoen', reageert Marcel Brands tegenover Voetbal International. "Maar als het gaat zoals het nu gaat, weet je nooit wat er gaat komen. We hebben Hirving niet voor niets een contract voor zes jaar gegeven. Je hoopt dan dat PSV in elk geval twee, drie jaar van hem kan genieten. Dat het zo goed en zo snel met hem zou gaan, had denk ik niemand verwacht. Maar een verkoop in de winterstop is in principe voor ons onbespreekbaar."

Meer: VI.nl

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

brands lozano marktwaarde spectaculaire suggereren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage