Brands geeft PSV-signaal af: 'Verkoop is in principe onbespreekbaar'

Brands geeft PSV-signaal af: 'Verkoop is in principe onbespreekbaar'

15-11-2017 13:10
52

Hirving Lozano gaat PSV niet verlaten in de winterse transferperiode. Althans, daar gaat Marcel Brands vanuit. De technisch manager van PSV noemt een vertrek van de Mexicaanse sensatie in principe onbespreekbaar.

Lozano scoorde al negen keer in de Eredivisie en maakte afgelopen weekend ook op het internationale podium naam door twee keer te scoren tijdens Mexico - België (3-3). Enkele maanden na zijn overstap van Pachuca naar PSV zou de 22-jarige aanvaller al zeventig miljoen euro waard zijn.

"Ik wil daar niet aan meedoen", aldus Brands tegenover Voetbal International. Hij bevestigt dat PSV volledig eigenaar is van Lozano. Het is echter ook duidelijk dat bij een eventuele verkoop van Lozano een fors percentage naar Pachuca gaat. "Maar als het gaat zoals het nu gaat, weet je nooit wat er gaat komen."

"We hebben Hirving niet voor niets een contract voor zes jaar gegeven", vervolgt Brands. "Je hoopt dan dat PSV in elk geval twee, drie jaar van hem kan genieten. Dat het zo goed en zo snel met hem zou gaan, had denk ik niemand verwacht. Maar een verkoop in de winterstop is in principe voor ons onbespreekbaar."

Lees ook: Lozano een goudmijn voor PSV: 'Dan wordt het inderdaad wat de gek ervoor geeft'