Home Nieuws ‘PSV heeft van oudsher al een grote naam in ons land’

‘PSV heeft van oudsher al een grote naam in ons land’

67
0

Met de uitstekende prestaties van Hirving Lozano ontstaan er als vanzelf nieuwe mogelijkheden voor PSV in Latijns Amerika en in Mexico in het bijzonder.

Er wordt tot op heden door buitenlandse clubs nog niet getrokken aan Lozano maar lang zal dit niet meer op zich laten wachten. Zijn vorige club Pachuca voorziet ook nieuwe kansen voor PSV en Mexicaanse spelers. Zo zou Gutierrez inmiddels op de radar van PSV staan om een nieuwe stap te maken.

Lozano voelt zich inmiddels thuis in Eindhoven en met de aanwezigheid van bijvoorbeeld Cocu, Ruud van Nistelrooij, Ruud Hesp en Boudewijn Zenden kan hij in het Spaans leren hoe het Europese voetbal in elkaar steekt. Dat die Europese topclub zich nu dan ook nog niet wist te melden is logisch, zegt analist Iván Cañada vanuit Mexico.

“Ze snappen de keuze omdat hij bij PSV basisspeler is en toe kan groeien naar de top. Andrés Guardado en Héctor Moreno zijn bij ons grote spelers en dat maakt PSV populair, maar de club heeft van oudsher al een grote naam in ons land. Spaanstalige spelers of voetballers uit Zuid-Amerika voelen zich er vaak thuis.”


Vorig artikel’70 miljoen voor Lozano lijkt me erg veel’
Volgend artikelLozano terug; Cocu krijgt bezoek van Harry van Raaij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in