Home Nieuws ’70 miljoen voor Lozano lijkt me erg veel’

’70 miljoen voor Lozano lijkt me erg veel’

67
0

De hype rond Lozano lijkt zijn grenzen niet te kennen. Van media tot supporters, een ieder is zeker dat PSV en Lozano een succeshuwelijk hebben, met een gigantische transfersom als toekomstig uitgangspunt.

Kees Ploegsma zegt in gesprek met Eindhovens Dagblad niet te hard van stapel te willen lopen. “Laten we niet te hard van stapel lopen”, zegt Ploegsma senior ver Lozano. “Natuurlijk maakt hij razendsnel carrière en ziet het er soms fantastisch uit wat hij doet. Het niveau in de eredivisie is internationaal gezien alleen niet hoog en scouts zijn daarvan echt wel op de hoogte. Wel laat hij het ook zien bij de nationale ploeg en dat zien dezelfde scouts ook.

“Maar een bieding van 70 miljoen euro? “Dat lijkt me wel erg veel”, zegt Ploegsma. “Zeg bij dit soort dingen nooit nooit, maar ik denk dat vooral het WK heel bepalend wordt. Gaat hij ook daar bijzondere dingen doen, dan wordt het inderdaad wat de gek ervoor geeft. Vliegt Mexico er in de poulefase uit en raakt hij geen pepernoot, dan berg dit soort berichten maar op.”


Vorig artikelCocu verwacht fitte groep in aanloop naar Zwolle uit
Volgend artikel‘PSV heeft van oudsher al een grote naam in ons land’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in