"Niet de Eredivisie-prestaties, maar het WK bepaalt prijs Lozano"

15 november 2017, 08:46

PSV hoeft zich voorlopig nog geen zorgen te maken over een bliksemvertrek van Hirving Lozano. De Mexicaan die in de Eredivisie en ook daarbuiten veel indruk maakt, zal in elk geval dit seizoen nog wel in Eindhoven blijven. Daar is Kees Ploegsma in elk geval van overtuigd.

"Natuurlijk maakt hij razendsnel carrière en ziet het er soms fantastisch uit wat hij doet", reageert hij tegenover het Eindhovens Dagblad op de hype die is ontstaan rondom Chucky. Kees Jansma sprak deze week uit dat de aanvaller zomaar eens voor zeventig miljoen kon vertrekken bij PSV komende zomer. "Dat lijkt me wel erg veel."

Volgens Ploegsma gaat het niet zozeer om de doelpunten in de Eredivisie, maar zijn vooral de wedstrijden met Mexico van groot belang. "Het niveau in de Eredivisie is internationaal gezien alleen niet hoog en scouts zijn daarvan echt wel op de hoogte. Wel laat hij het ook zien bij de nationale ploeg en dat zien dezelfde scouts ook. Ik denk dat vooral het WK heel bepalend wordt. Gaat hij ook daar bijzondere dingen doen, dan wordt het inderdaad wat de gek ervoor geeft. Vliegt Mexico er in de poulefase uit en raakt hij geen pepernoot, berg dit soort berichten dan maar op."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen