'Pachuca-president maakt vreugdesprongetje en wil nieuwe deal met PSV'

'Pachuca-president maakt vreugdesprongetje en wil nieuwe deal met PSV'

15-11-2017 07:17
57

CF Pachuca-president Jesús Martínez hoopt komende zomer opnieuw een deal met PSV te sluiten. De Mexicaanse club wil na Hirving Lozano ook Érick Gutiérrez in het Philips Stadion onderbrengen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Lozano maakte afgelopen zomer voor ongeveer tien miljoen euro de overstap naar PSV. Technisch manager Marcel Brands bedong honderd procent van de transferrechten, maar de Eindhovenaren moeten wel een fors deel van de toekomstige opbrengst afstaan aan Pachuca. Op die manier is de 22-jarige aanvaller voor beide clubs een goudmijn.

Martínez maakt bij iedere goal van Lozano een vreugdesprongetje en heeft nu eenzelfde scenario voor ogen met Gutiérrez. De 22-jarige centrale middenvelder is een vaste waarde bij Pachuca. Dit seizoen was hij in veertien optredens goed voor een goal en een assist. Ook de voorbije drie seizoenen was de achtvoudig Mexicaans international basisspeler.

Als het aan Martínez ligt maakt Gutiérrez volgende zomer de overstap naar PSV. De website Transfermarkt schat zijn huidige waarde op vijf miljoen euro.