Home Nieuws ‘Ik was gewoon slecht bij PSV’

‘Ik was gewoon slecht bij PSV’

39
0

Simon Poulsen is inmiddels alweer enige tijd geleden vertrokken bij PSV. Poulsen wist weinig indruk te maken, daar waar hij bij AZ geregeld de gehele linkerkant wist te bedwingen. In een terugblik is Poulsen open over zijn periode in Eindhoven.

Poulsen kon in 2012 naar Ajax, maar koos voor het Italiaanse Sampdoria. De Deen, die nu speelt bij SönderjyskE, keerde na twee jaar terug bij AZ om uiteindelijk alsnog voor een topclub te kiezen: PSV.

“Ajax was een van de opties, maar na 4,5 jaar in Nederland wilde ik graag naar een andere competitie”, vertelt Poulsen aan Bold. “Ik had AZ ook diep in m’n hart opgenomen en waarschijnlijk was ik niet meer zo populair als ik naar Ajax zou gaan.”

Via Sampdoria en opnieuw AZ koos Poulsen later wel voor PSV. “Het was simpel. Ik had zes jaar voor AZ gespeeld en PSV was kampioen geworden en speelde in de Champions League. Jetro Willems was geblesseerd en stond in de belangstelling van een grotere club.”

“Ik raakte geblesseerd tijdens de warming-up voor een duel met Feyenoord. Daarna was ik gewoon slecht. Joshua Brenet greep de kans tijdens mijn afwezigheid. Het was daarom een makkelijke keuze om weg te gaan.”


Vorig artikelOla Toivonen geëmotioneerd na bereiken WK 2018
Volgend artikelExit Cocu nabij: ‘Mark van Bommel snel nieuwe hoofdtrainer PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in