Heurelho Gomes flirtte maandag weer met PSV.
Volledig scherm
Heurelho Gomes flirtte maandag weer met PSV. © REUTERS

Heurelho Gomes flirt online met PSV en wil graag terug naar Eindhoven

De liefde tussen goalie Heurelho Gomes (36) en PSV blijft - met tussenpozen - opbloeien. Maandag flirtte de keeper, die 9 jaar geleden vertrok, weer eens online met de Eindhovense club, door in reactie op een tweet van Voetbal Inside met een knipoog te laten weten dat hij graag terug wil naar PSV. 

0 reacties

  1. Sambo verlaat PSV en gaat naar Premier League-club: PSV incasseert nog ‘aardige’ vergoeding
    PREMIUM

    Sambo verlaat PSV en gaat naar Premier Lea­gue-club: PSV incasseert nog ‘aardige’ vergoeding

    Rechtsback Shurandy Sambo vertrekt aan het eind van dit seizoen bij PSV. De 22-jarige verdediger gaat naar Burnley en heeft al een deal met die club. Dat bevestigt zijn management. PSV had zijn contract niet voor 1 april opgezegd omdat er nog een opleidingsvergoeding bij een transfer kan worden opgestreken. Als de opzegging wel had plaatsgevonden, was die vergoeding sowieso in gevaar gekomen.
    Eindhoven
  2. PSV kan bij de volgende wedstrijd in Heerenveen al kampioen worden: dit zijn nu alle scenario's en (huldigings)data
    PREMIUM

    PSV kan bij de volgende wedstrijd in Heerenveen al kampioen worden: dit zijn nu alle scenario's en (huldigings)data

    Na de 6-0 zege van PSV op Vitesse is PSV weer een stap dichter bij de titel. Al weken is het de vraag wanneer PSV kampioen wordt en is de spanning er eigenlijk wel af. PSV heeft nog maximaal drie of vier punten nodig in de resterende vier wedstrijden in de eredivisie. Dat komt gezien de serie van de ploeg in dit seizoen voor 99,99% zeker goed. Wel blijft het de vraag wat nu het meest aannemelijke scenario is en wanneer er wordt gehuldigd.
    Eindhoven