Stijn Schaars won met sc Heerenveen bij Willem II en heeft hier de 1-1 via een vrije trap binnengewerkt.
Volledig scherm
Stijn Schaars won met sc Heerenveen bij Willem II en heeft hier de 1-1 via een vrije trap binnengewerkt. © ANP Pro Shots

Schaars looft Luc Nilis na rake vrije trap

Stijn Schaars won zaterdagavond met sc Heerenveen bij Willem II en was bij de 1-2 zelf bepalend met een rake vrije trap. De 33-jarige middenvelder, momenteel koploper in de eredivisie met de Friezen, loofde na afloop PSV-icoon Luc Nilis. 

  1. Goed nieuws voor PSV: Joey Veerman lijkt inzetbaar tijdens bijzondere Champions League-avond
    PREMIUM
    met video

    Goed nieuws voor PSV: Joey Veerman lijkt inzetbaar tijdens bijzondere Champions Lea­gue-avond

    Afgaand op de laatste training van PSV voor het Champions League-duel met Borussia Dortmund is Joey Veerman gewoon inzetbaar voor trainer Peter Bosz. Dinsdagavond sloot de middenvelder ‘gewoon’ aan bij de oefensessie van Bosz, die nog eventjes heel intensief werd. Bosz laat zijn spelers bij voorkeur op honderd procent trainen, maar dat kon gisteravond in het Signal Iduna Park niet al te lang.
    Eindhoven
  2. PSV-talenten krijgen na dit seizoen een nieuwe trainer: Wil Boessen gaat iets anders doen (mogelijk nog bij PSV)
    PREMIUM

    PS­V-talenten krijgen na dit seizoen een nieuwe trainer: Wil Boessen gaat iets anders doen (mogelijk nog bij PSV)

    PSV zoekt een nieuwe hoofdtrainer voor de beloften. Wil Boessen (59) heeft aangegeven na dit seizoen niet verder te gaan in Eindhoven en is met de club nog in gesprek over een mogelijke nieuwe functie. De hoofdtrainer van Jong PSV staat ook open voor een nieuwe job als coach bij een andere club. Boessen is blij dat hij twee jaar geleden instapte bij PSV en daar veel ervaring kon opdoen. Hij vindt dat zijn kennis daardoor is verrijkt.
    Eindhoven