Transparent
Inloggen
Sluiten

Voormalig clubarts Tjaarda Weber overleden

23 september 2017 21:20 - PSV.nl

PSV heeft het droevige bericht ontvangen dat voormalig clubarts Tjaarda Weber is overleden. Weber, die bijna dertig jaar betrokken was bij PSV is 66 jaar geworden.

PSV-familie
Weber kan met recht worden gezien als lid van de PSV-familie. Altijd op de achtergrond, maar met een grote liefde voor club en spelers, zette de chirurg annex traumatoloog zich vanaf 1989 tot 2009 met zeer veel betrokkenheid en energie in voor PSV als medisch staflid. Weber vormde in die jaren een hecht duo met dokter Cees-Rein van den Hoogenband, die twee jaar voor Webers aanstelling bij PSV in dienst trad.

Weber trad in 2009 zelf terug bij PSV, maar bleef daarna in een adviserende rol bij de club betrokken. Hij begeleidde onder meer oud-spits Jonathan Reis tijdens de revalidatie van zijn zware knieblessure in Amerika. De laatste jaren bezocht Weber PSV vooral als supporter.

Oer-PSV’er
“Er is ons, veel te vroeg, een oer-PSV’er ontvallen”, zegt Ron Verkerk, voorzitter stichtingsbestuur PSV. “Tjaarda heeft zich ontzettend lang ingezet voor de club, zonder zelf ook maar één keer op de voorgrond te willen treden. Hij was er altijd voor de spelers. Voor iedereen. Een lid van de PSV-familie is niet meer.” Weber was al geruime tijd ernstig ziek.

Meer op PSV.nl




Tags

weber tjaarda clubarts oer adviserende amerika annex chirurg dokter hoogenband jonathan liefde ontvallen rein revalidatie ron staflid stichtingsbestuur traumatoloog verkerk voorgrond vormde webers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage