Phillip Cocu had lang de best presterende uitploeg onder zijn hoede, maar daar is dit jaar een eind aan gekomen. PSV laat veel punten liggen buiten Eindhoven.
Volledig scherm
Phillip Cocu had lang de best presterende uitploeg onder zijn hoede, maar daar is dit jaar een eind aan gekomen. PSV laat veel punten liggen buiten Eindhoven. © ANP Pro Shots

PSV verslapt buiten
het Philips Stadion

Met veertien thuiszeges op rij heeft PSV in de eredivisie de zaak in het Philips Stadion weer aardig op de rit. De problemen in wedstrijden in 2017 en ook de maanden daarvoor doemen op zodra PSV buiten de Eindhovense stadsgrenzen een competitieduel afwerkt.

  1. Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit
    PREMIUM

    Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit

    Sergiño Dest voetbalt niet alleen dit seizoen, maar ook dit kalenderjaar niet meer. De linksback van PSV heeft een voorste kruisband afgescheurd en ligt er vermoedelijk tot begin 2025 uit. Dat bevestigen betrouwbare bronnen. Een snelle eerste diagnose van de medische staf van PSV wees zaterdag direct na de training van PSV al in die richting en is tot afgrijzen van heel PSV bewaarheid. De blessure is ontstaan door pure pech.
    Eindhoven
  2. PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen
    PREMIUM

    PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen

    PSV bereidt zich de komende dagen voor op het competitieslot, waarin de landstitel moet worden veiliggesteld. In theorie kan de club donderdag al kampioen worden, maar dan is PSV wel afhankelijk van Feyenoord en mag de Eindhovense club in Heerenveen niet verliezen. Net als de andere topclubs vecht ook PSV dit seizoen tegen een kleinere of grotere blessurelijst, waarop de naam van Sergiño Dest dit weekend als nieuwe naam verscheen.
    Eindhoven