Maher laat voeten spreken na overleg met Cocu: Je moet aan jezelf denken

Maher laat voeten spreken na overleg met Cocu: "Je moet aan jezelf denken"

21-09-2017 23:03
17

Adam Maher is blij dat hij donderdagavond zijn voeten heeft laten spreken tijdens het bekerduel met SDC Putten. Tegen de amateurclub tekende de middenvelder, die zo'n anderhalf jaar niet in actie kwam in PSV 1, voor twee treffers en een assist. De Eindhovenaren wonnen met 4-0 in Putten. 

Maher leek niet meer voor te komen in de plannen van Phillip Cocu. "Ik heb een gesprek gehad met de trainer. Ik zei: kijk, ik heb geen transfer gemaakt, door mijn gevoel. Ik ben nog steeds speler van PSV. Ik probeer mijn best te doen, geef alles op de training. Als hij me nodig heeft, dan moet ik er staan", aldus Maher voor de camera van FOX Sports. "Ik ben blij met deze kans."

"Uiteindelijk wil je wedstrijden spelen. Als je bij het eerste elftal de kans niet krijgt, dan wil je bij Jong PSV zoveel mogelijk spelen, om je ritme te behouden. Je moet uiteindelijk ook aan jezelf denken, want je wilt fit blijven voor de wedstrijden wanneer je nodig bent."

Aan opgeven heeft Maher nooit gedacht. "Nee, zo ben ik niet. Ik ben een liefhebber van het voetbal. Als ik kan voetballen, dan wil ik graag voetballen. En dan geef ik alles."