Maher betaalt vertrouwen Cocu terug en gidst zwak PSV naar zege

Maher betaalt vertrouwen Cocu terug en gidst zwak PSV naar zege

21-09-2017 22:31
29

Ook PSV heeft zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van de KNVB Beker. Op bezoek bij amateurclub SDC Putten werd het donderdagavond 4-0. Adam Maher, die voor het eerst sinds lange tijd weer een speeltijd kreeg van trainer Phillip Cocu, maakte twee goals. 

Cocu verraste met de basisplaats van Maher. De middenvelder speelde 509 dagen geleden (!) zijn laatste wedstrijd in PSV 1. Maher stelde niet teleur in Putten. Al vroeg in de wedstrijd knalde hij fantastisch raak. Een matig PSV slaagde er daarna lange tijd niet meer in om te scoren. 

Wedden

Meer odds

Putten deed het heel behoorlijk tegen de topclub uit Eindhoven. Sterker nog: de amateurs gingen zelfs nadrukkelijk op zoek naar een gelijkmaker. Die viel niet. De hoop op een stunt vervloog toen Derrick Luckassen na een uur voor de 0-2 tekende. Maher leverde de assist. Even later tikte de middenvelder de derde PSV-treffer binnen.

Het slotakkoord kwam op naam van Sam Lammers. De talentvolle spits maakte er tien minuten voor tijd 0-4 van. Donderdagavond om 23.30 uur wordt er geloot voor de volgende ronde van het bekertoernooi.