'Na PSV graag Feyenoord-thuis. Ik heb nog wat recht te zetten tegen ze...'

'Na PSV graag Feyenoord-thuis. Ik heb nog wat recht te zetten tegen ze...'

21-09-2017 08:26
27

Sander Duits nam vorig seizoen afscheid van het profvoetbal door met Go Ahead Eagles uit de Eredivisie te degraderen. De middenvelder neemt het donderdagavond echter op tegen PSV, dat bij zijn nieuwe club SDC Putten op bezoek komt.

"Voor mij is een wedstrijd tegen een topclub als PSV nog heel speciaal. Alleen is het nu als amateur", laat de 34-jarige middenvelder weten aan De Telegraaf. "We moeten vooral genieten. Voor veel jongens is dit het duel van hun leven. Mensen zullen zeggen dat er in voetbal altijd kansen zijn, maar dan moeten wij wel op ons allerbest spelen en PSV heel slecht. Als we er maar niet af gaan met een nulletje of tien."

Wedden

Meer odds

"Weet je, we hadden ook Telstar of FC Oss kunnen loten. Dan verlies je waarschijnlijk ook", vult de routinier aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dan is PSV natuurlijk veel mooier. Ook financieel. Dankzij deze bekerpot weten we nu al dat we in de winter wéér op trainingskamp kunnen, vier dagen naar Torremolinos." Duits blikt alvast glimlachend voor uit op de volgende bekerronde. "Dan graag Feyenoord-thuis. Ik heb nog wat recht te zetten tegen ze, na die 8-0 nederlaag met Go Ahead Eagles van afgelopen seizoen..."

Lees ook: Nieuwe strategie na monsteroverwinning Feyenoord: 'Geen open huis tegen PSV'