Jeroen Zoet is momenteel in vorm en blijft ook in het bekertoernooi eerste doelman van PSV.
Volledig scherm
Jeroen Zoet is momenteel in vorm en blijft ook in het bekertoernooi eerste doelman van PSV. © ANP

Cocu kiest ook voor Jeroen Zoet in bekertoernooi

Trainer Phillip Cocu heeft ervoor gekozen om Jeroen Zoet donderdagavond te laten beginnen in het bekerduel met SDC Putten. Voorlopig kiest hij in het toernooi om de KNVB-beker dus niet voor een 'bekerkeeper. 

  1. PSV-supporters spreken van voetbalfeest in Dortmund en steunen hun spelers: politie meldt enkele incidenten in ‘vreedzame sfeer’
    PREMIUM

    PS­V-supporters spreken van voetbal­feest in Dortmund en steunen hun spelers: politie meldt enkele incidenten in ‘vreedzame sfeer’

    Duizenden PSV-supporters hebben woensdag in Dortmund een mooie voetbaldag beleefd, ondanks het voor PSV negatieve resultaat in het Champions League-treffen met Borussia Dortmund. Dat stelt Supportersvereniging PSV in een reactie op berichtgeving van de politie in Duitsland, waarin wordt gerept over enkele incidenten rondom het duel. ,,Maar over het algemeen kunnen we de sfeer als vreedzaam typeren”, aldus een woordvoerder van de politie.
    Eindhoven
  2. Voetbalbaas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten
    PREMIUM
    met video

    Voetbal­baas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten

    PSV heeft nog vijf zeges in de eredivisie nodig om landskampioen te worden en twee om de begroting voor komend seizoen op te kunnen maken. Dan is al ongeveer duidelijk hoeveel UEFA-miljoenen de club in voetbaljaar 2024-2025 minimaal mag verwelkomen. Het zou voor technisch directeur Earnest Stewart een snelle steun in de rug zijn om zijn plannen voor volgend voetbaljaar te verwezenlijken.
    Eindhoven