Home Nieuws Van Ginkel: ‘Ik heb wat minder diepgang in mijn spel’

Van Ginkel: ‘Ik heb wat minder diepgang in mijn spel’

25
0

In gesprek met het Eindhovens Dagblad laat Marco van Ginkel weten wel wijzigingen te verwachten in de basis voor het duel tegen SDC Putten. “Dat er misschien iets verandert, is niet onlogisch, maar de trainer beslist dat nog.” Volgens de middenvelder hoeft de motivatie voor het duel tegen de amateurs geen probleem te zijn. “Je kunt ook met een persoonlijk doel zo’n wedstrijd ingaan. Als je spits bent en je speelt tegen Putten, dan moet je dat triggeren en er een paar in willen schieten. Hoewel het eigenlijk niet uitmaakt of het nou tegen Feyenoord of tegen Putten is.”

Natuurlijk valt er genoeg te winnen. Ons doel is om verder te komen in het bekertoernooi dan de afgelopen seizoenen en dan maakt het niet of je tegen een prof- of amateurploeg speelt. Wij willen winnen, een lekkere wedstrijd neerzetten en de nodige goals gaan maken. In die volgorde. Dat moet leven in de groep. Als wij ons ding doen, mag en zal dat normaal gesproken geen probleem zijn.”

Over alle kritieken van de afgelopen weken zegt de aanvoerder: “Ik denk dat we qua punten geen slechte start hebben gemaakt, maar in Heerenveen viel er op ons allemaal wel het nodige aan te merken. En ook op mezelf, maar zondag ging het weer de goede kant op. Ik word nu beoordeeld op andere dingen en heb wat minder diepgang in mijn spel.”


Vorig artikelReserve Bart Ramselaar relativeert kracht Feyenoord
Volgend artikelGudmundsson denkt aan verhuur mocht speeltijd uitblijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in