Home Nieuws Reserve Bart Ramselaar relativeert kracht Feyenoord

Reserve Bart Ramselaar relativeert kracht Feyenoord

20
0

Bart Ramselaar hoorde enkele dagen voor de topper tegen Feyenoord dat hij niet zou spelen maar keek desondanks toch tevreden terug op het verloop van de wedstrijd.

Ramselaar zag een matige tweede helft van PSV zijde maar legde de nadruk ook op het laatste gedeelte waarin het elftal weer beter voor de dag kwam. Ramselaar kreeg het efluit van de tribunes wel mee zo nu en dan.
Ramselaar begreep het wel. “Ja, natuurlijk. We stonden de tweede helft toch tegen tien man. De supporters wilden net als voor de rust goed voetbal zien. Misschien is het iets mentaals, heeft het met wilskracht te maken”, zegt hij tegen Voetbal International

Gelukkig zag ik dat op het laatst wel terugkomen, wonnen we weer veel duels. De laatste tien a vijftien minuten is Feyenoord niet echt meer gevaarlijk geweest’, relativeerde Ramselaar de kracht van Feyenoord. “Zelf wist ik niet dat ik niet zou starten, dat hoorde ik pas aan het eind van de week. Maar gelukkig heb ik in iedere wedstrijd nog meegespeeld. Tegen Feyenoord ben ik 35 minuten ingevallen. In dat opzicht kan ik toch wel tevreden zijn.”


Vorig artikelOnnavolgbare verklaringen PSV directie
Volgend artikelVan Ginkel: ‘Ik heb wat minder diepgang in mijn spel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in